nedeľa 17. júna 2012

Stretnutie absolventov SVŠ Malacky 2012


Včera 16.6.2012 sme sa stretli na oslave 49. a 50. výročia našej maturity. Stretli sme sa pred kláštorom o 15:00, hoci nie všetci prišli včas. Objednaná fotografka nás odfotila okolo 15:30, naraz všetkých prítomných a potom po triedach. Pomaly sme odišli do objednanej reštaurácie Red Garden  a tam stretnutie otvorili Tono Mráz a Jožo Čižmár. 


V úvodných slovách spomenuli neprítomných spolužiakov, ale aj tých čo už odišli na večnosť. Potom sa začala hodinka pravdy, teda každý sa predstavil príbehom "Čo som robil posledných 50. rokov".  Táto hodinka trvala skoro do 19:00 a v tej dobe prišli ďalší oslávenci, takže náš počet postupne narastal. Po večeri bola voľná debata po skupinkách, keď sa zotmelo vytiahol Ivan Janák husličky a sprevádzaný synom na harmoniku, spustil koncert na želanie. Ostatní sme ich sprevádzali spevom a tým sa udržiavala dobrá nálada až do polnoci.
Zišli sme sa v krásnom počte - 36 bývalých spolužiakov:
Anton Balúch, Jozef Čižmár, Božena Habová-Kulašíková, Fero Halinár, Helena Holenková-Čižmárová, Viera Jurkovičová-Nespalová, Julka Kubincová-Lauková, Marta Okruhlicová-Žáčková, Anna Poláková-Hottmarová, Lidka Radičová, Vlado Šisolák, Terka Šrámková-Rišková, Libuša Trutzová a Jano Orth. Neskôr prišli Darina Balúchová-Obertová a Laco Kapsa a preto nie sú na spoločných fotografiách (16).
Druhá trieda bola v tomto obsadení:
Marta Gbelská-Jánošová, Peter Grafenau, Milka Hefková, Mariška Hoferová-Hajdúchová, Ivan Janák, Renáta Kubincová-Mácsaiová, Ľuba Kuklišová-Rybjanská, Naďa Matúšková-Hrdlovičová, Tono Mráz, Ľudka Papánková-Slateniová, Helena Pukanová-Votavová, Elena Putrová-Margalová, Lojzo Ritomský, Miro Sedlák, Eva Tóthová-Dulanská, Marta Valachovičová-Hétharšiová, Štefka Vondrichová-Blažíčková a Naďa Mareková. 
Neskôr prišli Jaro Benka a Jarmila Sedláčková-Kršková a tiež nie sú na nasledovných fotografiách (20).





Na zväčšenie obrázkov si musíte kliknúť na fotky. Na stiahnutie fotky do Vášho počítača kliknite na obrázok pravým tlačidlom myši, objaví sa okienko kde klikneme na text "Uložiť obrázok ako", napíšeme adresár kam sa má obrázok uložiť a stlačíme ENTER. 
Kto je kto si určíte sami zistíte vylučovacou metódou pomocou vyššie napísaných zoznamov. Na záver sme sa dohodli DOVIDENIA ZA DVA ROKY.