pondelok 23. júna 2014

História stretnutí staršej triedy 

V tomto článku budem uverejňovať spoločné fotografie zo stretnutí. 


Fotografia 9.A - rok 1960, na konci deviatej triedy

 
Fotografia 9.B -  rok 1960, na konci deviatej triedy

 
Fotografia z desiatej triedy - asi rok 1961


Desiata trieda

Kvalita fotografie je strašná, ale keď niekto má doma túto fotografiu v lepšej kvalite poskytnite mi ju a ja ju sem zavesím. Aj tak je nás poznať celkom dobre.

Maturitné tablo 1962


Prvé stretnutie - sa konalo v hoteli Tatra v júni 1967. Stretnutie bolo po piatich rokoch po matúre a zúčastnilo sa ho 18 spolužiakov. Počasie bol krásne, aj dievčence boli krásne a chlapci boli ešte chlapci. Všetci tancovali.
Stretnutie zorganizovala Jarmila Kršková. 



Na nádvorí školy
  Druhé stretnutie - bolo v Novej Športke (teraz CVČ) v júni 1982. Stretnutie bolo po 15. rokoch alebo 20. rokov po matúre a zúčastnilo sa ho 20. spolužiakov. Bola pekná zábava, všetci tancovali, počasie bolo opäť nádherné. Zo športky sme odchádzali až o štvrtej ráno. 
Stretnutie zorganizovala Jarmila Kršková.

Na nádvorí školy

Na terase reštaurácie

Tretie stretnutie - bolo v hoteli Záhoran v júni 1992. Stretnutie bolo po desiatich rokoch, alebo tridsať rokov po matúre a bolo nás osemnásť. Bola parádna zábava v pivnici hotela, opäť pri živej hudbe. Dievčatá boli asi najkrajšie zo všetkých stretnutí a páni boli dôstojní.
Stretnutie zorganizovali Jarmila Kršková, Ľubka Rybjanská a Tono Mráz.   

Na školskom dvore pod našou triedou
Štvrté stretnutie -bolo v hoteli Záhoran v júni 2007. Stretnutie bolo po pätnástich rokoch alebo po 45. rokoch po matúre a zišlo sa nás 22. Zábava bola slušná a trocha sa tancovalo.
Stretnutie zorganizovali Jarmila Kršková, Ľubka Rybjanská a Tono Mráz. 

V parku pred školou

 Piate stretnutie - bolo v reštaurácia Red Garden v júni 2012. Stretnutie bolo 15. rokoch alebo po 50. rokoch po matúre. Zišlo sa nás 20. zo staršej triedy a 16 z mladšej triedy. Bola dobrá zábava a po prvý raz priniesol Ivan Janák husličky. 
Organizátor bol Tono Mráz.

V parku pred školou

Šieste stretnutie - bolo v Zámockej vinárni v júni 2014 po dvoch rokoch, alebo 52. rokoch po matúre. Zišlo sa nás 17 zo staršej triedy a 9 z mladšej. Zábava bola slušná a opäť účinkovali husličky. 
Organizátor bol Tono Mráz.

V parku pred školou

Na nádvorí Zámockej vinárne
Siedme stretnutie - bolo v Zámockej vinárni v júni 2015 po jednom roku alebo 53. rokov po matúre. Zábava bola poslabšia, lebo sme boli vo veľkej sále spolu ďalšími skupinami. 
Organizátor bol Tono Mráz.

Na terase Zámockej vinárne - opäť nie všetci
Osme stretnutie - bolo v reštaurácii Illy´s na dolnom konci v júni 2017 a zišlo sa nás 26, 8 z mladšej triedy a 18 zo staršej. Opäť bola vynikajúca nálada aj zábava.
Organizátor bol Tono Mráz.

Na lavičkách za kostolom a konečne všetci
Deviate stretnutie - bolo opäť v reštaurácii Illy's oproti kostolu a zišlo sa nás 15. Opäť bola vynikajúca nálada aj zábava.
Organizátor bol opäť Tono Mráz.


Pri a po fotografovaní

Na zväčšenie obrázkov si musíte kliknúť na fotografie.Na stiahnutie fotografie do Vášho PC kliknite na obrázok pravým tlačidlom myšky, objaví sa okienko, kde klikneme na riadok "Uložiť obrázok ako", napíšeme adresár kam sa má obrázok uložiť a stlačíme na klávesnici "ENTER".