utorok 11. apríla 2017

Stretnutie po maturite v roku 2017                                                                  


Vážení spolužiaci, minulý rok som napísal na náš blog, že keď sa budem lepšie cítiť, tak stretnutie spravíme. Dôvod, prečo by malo byť tento rok stretnutie, je 55. výročie našej maturity. Keď ma na stretnutie nahováral Miro Sedlák poznamenal: bude to už naozaj asi posledná možnosť ešte raz sa vidieť. Miestom stretnutia bude Reštaurácia Illy´s, Záhorácka 5347/27, Malacky. Internetová adresa podniku je www.illys-restaurant.sk. Na stránke sú všetky informácie o reštaurácii, vrátane jedálneho lístka. Je to slušná reštaurácia, skoro v centre mesta, s dobrou kuchyňou a budeme mať uzatvorenú miestnosť, aby sme sa mohli aj porozprávať, či si zaspievať.
 
Stretneme sa v sobotu 17. júna o 15. hodine pred kostolom na dolnom konci. Reštaurácia Illy´s je cez cestu, oproti kostolu. Pri príjazde autom od centrálnej križovatky pri kláštore pôjdete smerom na Leváre (Gajary), tesne za AFK (čierna budova na pravej strane) zabočíte vpravo a hneď vľavo a ste na dosť veľkom parkovisku. Necháte si tam auto a spolu s tými, čo pôjdu peši, bude pokračovať pred kostol. Za kostolom sú dokonca lavičky na fotenie. 

Keď sa všetci zídeme, tak sa všetci odfotografujeme. Keďže každý rok príde zopár oslávencov na stretnutie neskoro pripomínam, že 15. hodín sú na Záhorí TRI HODINY PO OBEDE. Zabudnite na našu dôležitosť a príďte načas, aby nikto nechýbal na spoločnej fotografii. Nefotografujeme sa pre seba, ale pre spolužiakov. Vlaky, autobusy a vlastná doprava potrebujú Váš včasný odchod z domu. 

O piatej bude večera a potom bude nasledovať obvyklý program ako pri našich ostatných stretnutiach. Reštaurácia ponúka na večeru tri jedlá, vyprážané plnené kura Gordon Blue, prírodné plnené Kuracie prsia a Chrumkavý šalát s kuracím mäsom, samozrejme plus príloha opekané zemiaky/ryža

Posledná vážna vec je prihlasovanie na stretnutie. Prosím, aby ste sa všetci prihlasovali u mňa na pevnej linke 034 3903427, na mobile 0903712438, mailom mraz.anton@gmail.com prípadne poštou na adresu Anton Mráz, 1. mája 29, 90101 Malacky.  

Prihlásenie by malo vyzerať takto:
Prihlasujem sa na maturitné stretnutie 2017, po príchode zaplatím za občerstvenie 20 €, na večeru si objednávam VYPRÁŽANÉ Gordon Blue, alebo PRÍRODNÉ kuracie prsia, alebo Šalát s kuracím mäsom, alebo NECHCEM večeru (za občerstvenie zaplatím len    10 €). 

POZOR   POZOR  POZOR  POZOR  POZOR  POZOR POZOR  POZOR  POZOR

Odhlásiť sa môžete hocikedy, najneskôr však 10. júna, rovnakou cestou, ako ste sa prihlásili. KTO SA NA STRETNUTIE PRIHLÁSI A NEPRÍDE, nasledujúci pondelok mi pošle zloženkou 10 € za jedlo, ktoré som objednal a zaplatil. Kto sa na stretnutie neprihlási a príde je tiež vítaný, večeru objednáme a miesta bude dostatok. 

Prosím, keď dostanete túto pozvánku, dajte mi ihneď vedieť že ste ju dostali, prípadne sa ihneď prihláste. Nenechávajte si to na neskorší termín ! ! ! Odhlásiť sa môžete do 10. júna. Zoznam prihlásených zverejním na našej stránke jss59malacky.blogspot.com.