pondelok 23. mája 2022

Ministretnutie spolužiakov pri príležitosti 60. výročia maturity

 Srdečne Vás zdravím,

s Julkou Laukovou. sme sa dohodli, že by sme sa mohli stretnúť v stredu 1.6.2022 o 10.00-11.00 u Floriánka v Malackách pri príležitosti 60. výročia našej maturity. Každý je vítaný.

Dnes 1.6.2022 sme sa stretli v Malackách u Floriánka. Ráno o 10.00 sme sa postupne našli v bistre U Floriánka. Prišli títo spolužiaci : Tono Mráz, Tono Balúch, Miro Sedlák, Marta Žáčková, Mariška Hoferová, Naďa Mareková, Julka Lauková, Libuša Trutzová, Ľubka Rybjanská, Marta Hétharšiová, Lidka Radičová a Renáta Mácsaiová. Čiže prišlo 12 spolužiakov, nakoniec pozrite sa na fotografie. S Tonom Balúchom sme sa vopred dohodli, že keď sa nás zíde 10 bude to zázrak.

Na stretnutí bol tradičný program, pozerali sme si staré fotografie, povedali sme si úplné novosti, napríklad že nedávno zomrel Ivan Janák a Fero Halinár - R.I.P. Potom novosti z našich domácností, dali sme si niečo na pitie, nealko a kávičku, nejaký zákusok a na záver sme sa dohodli, že tento rok sa ešte stretneme asi v septembri. Nehovorili sme len o chorobách, lebo to by sme do záverečnej nestihli.

Medzi nami, stretnutie po 60. rokoch od maturity nebýva časté. Nakoniec na ostatnom stretnutí v roku 2019 sa nás zišlo 15 a dnes až 12. Pritom sme celé stretnutie vymysleli s Julkou Laukovou minulý týždeň. Lidka Radičová sa ponáhľala preč, tak nie je na fotografiách.

Rozišli sme sa v dobrej nálade a sľúbili sme si, že sa stretneme aspoň raz za rok.



Fotografoval Tono Mráz - 60. výročie maturity


Fotografoval Tono Balúch - 60. výročie maturity


Tono Mráz